Tóháti piknik

Isten kegyelméből 2021. június 26-án megrendezésre került a Tóháti piknik. Az alkalomnak a csonkapapi Agapé Missziós központ adott otthon.

Közel 60 fiatal gyűlt össze és töltöttek el együtt egy tartalmas délutánt. A nyitó áhítat után, amelyet Szeghljánik Péter, helyi lelkész tartott, önként jelentkezés után elkezdődött a bográcsfőző verseny, melyen önként jelentkező ifisek két szakács vezetésével megfőzték a finom bográcsost. Ezzel egyidőben lehetőség volt focizni, illetve különböző társasjátékokat játszani, pl.: Activity. Az evangelizáció során Horkay László, nyugalmazott püspök tolmácsolta Isten igéjét, hirdette a megtérés lehetőségét. Kiemelte, hogy a kereszt felvétele a nehézségek elfogadása, melyekkel a megtérés után találkozunk és amelyek által még közelebb kerülhetünk Istenhez. A dicsőítésről a Bátyui Református Ijúsági Zenekar, a BRIZ gondoskodott. Az alkalom végén Horkay László és Szeghljánik Péter döntötte el, melyik bográcsos lett a finomabb.

Az alkalom jó hangulatban telt. A résztvevőknek lehetőségük volt hallani Isten igéjét, illetve megismerkedhettek új emberekkel.

Isten áldása kísérje a részvevők és a szervezők életét és munkáját!8

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük