Tóháti munkatársképző

  1. február 5-6 között munkatárs képzőre került sor a KRISZ Tóháti alapszervezetében, melynek helyszínét a KRISZpont biztosította.

Az alkalmon aktív ifivezetők és ifit vezetni akaró fiatalok vettek rész. A képző elsődleges célja az új tagok felkészítése az ifi vezetésre, de emellett a már szolgáló munkatársak is tanulhattak hasznos dolgokat. Margitics János és felesége, Erika, előadásában hallhattak a bibliatanulmányozásról, a kreatív ifiről és az ifi-gyülekezet kapcsolatáról is. Pataki Gábor pedig a bizonyságtevésről beszélt. Az elméleti anyag mellett a szervezők nem feledkeztek meg a gyakorlatról sem. A játékest keretén belül olyan egyszerű, ám annál izgalmasabb játékokat ismerhettek meg, melyekkel szórakoztató és barátságos hangulat alakulhat ki az ifin. A tapasztalt ifivezetők beszámoltak a Tóháthoz kapcsolódásukról és megmaradásukról, valamint az ifjúsági munkájukban tett szolgálatukról.

Az alkalom végén egy kreatív feladat segítéségével minden résztvevő megfogalmazhatta azt az üzenetet, melyet ez a Tóháti munkatársképző adott neki.

Isten áldását kívánjuk a szervezők és résztvevők munkájukra, életükre és szolgálatukra!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük