Beregi KRISZ Alapszervezet reboot

Augusztus 29. -én tisztújjításra került a már egy ideje szunnyadó Beregi KRISZ alapszervezetben pontosan a célból, hogy újra aktivizálódjon.

Az esemény áhítattal kezdődött, amit Balázs Antal lelkipászot tartott, aki az alapszervezet eddigi elnöke volt. Áhítatában kiemelte az odaszánást az ige alapján kontextusba állítva az alapszervezet jövőjével kapcsolatban felhívva a figyelmet arra, hogy csak így fog működni.

 

Az áhitat után tisztújjításra került sor, ahol is az alapszervezet elnöki posztjára egyöntetűen Illés Viktória Beregdédai Ifivezető és a KRISZ iroda vezetője lett megválasztva. Az alelnöki posztot Balázs Antal tölti be. Jegyzőnek Molnár Beáta, pénztárosnak pedi Dankó Viola lett megválasztva.

Ezt kövezően szeretetvendégségre került sor, amit diskurzus követett az alapszervezet jövőjével kapcsolatban. Ebből kifolyólag egyöntetű döntés született arról, hogy két fronton folytatjuk tovább: célként kitűzve a rendszerességet havonta imaközösséget tartunk az alapszervezet munkatársaival együtt, illetve szolgálat terén, amennyiben a törvények megengedik havonta vándor ifjúsági Istentiszteleteket szervezünk az alapszervezethez tartozó gyülekezetekben.

Isten áldása legyen az alapszervezet szolgálatán és életén.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük