Tóháti biciklitúra

Néhány hónappal ezelőtt az emberek élete gyökeresen megváltozott. A bezártságot és a szigorításokat egyre nehezebb volt betartani. Mekkora öröm volt, mikor végre enyhítések léptek életbe.

A Tóháti alapszervezet is ilyen nagy örömmel fogadta a jó híreket. A sok elmaradt program után végre tervezni/szervezni lehetett. Így kerülhetett sor a biciklitúrára, amely idén a Tóhát-Beregszász útvonalra terjedt ki.

A résztvevők augusztus 2-án délután indultak útnak. A fárasztó, ám élvezetes út után a KRISZpont nyújtott menedéket. Másnap, a kiadós reggeli után a Dédai –tó lett az úti cél. A Bora Bora strandon tölthettek el egy csodás napot. A túra lezárása este következett. Egy kis pihenést követően saslikozásra majd beszélgetésre került sor. Mindenki ott folytathatta, ahol a karantén előtt abbahagyta.

A túra résztvevői Isten Igéjében is részesülhettek. Mi sem tükrözi ezt jobban, minthogy a nagy hőség és a hosszú távok letekerése után, mindenki arca sugárzott, ahogyan Mózesé is az Istennel való találkozás után.

Isten áldása legyen a résztvevők szolgálatán és életén!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük