Közgyűlés

Február 9-én tartotta meg a Kárpátaljai Református Ifjúsági Szervezet soron következő közgyűlését. Az alkalmat Sipos József nyitotta meg áhítattal. Ezt követően a napirendi pontok felolvasása, illetve a mandátummal rendelkezők számbavétele következett.

A számbavétel után Kiss Bertalan tartotta meg a 2018-as év beszámolóját, amin elhangzott, hogy az elmúlt évben mintegy 45 kisebb-nagyobb központi és alapszervezeti ifjúsági alkalom került megrendezésre mintegy 3500 fiatal részvételével. Ezt követően a 2019-es év tervezett programjai kerültek bemutatásra, köztük kiemelve a június 30-án Beregszászban megrendezésre kerülő Lendület Református Ifjúsági Dicsőítő Napot.

A programok bemutatása után Végh Tímea ismertette a 2018-as év zárszámadását és a 2019-es év költségvetését. A mandátummal rendelkező jelenlévő KRISZ tagok egyöntetűen elfogadták a beszámolókat és a pénzügyeket.

Egyebekben Baranyi András ismertette, a nemsokára hivatalosan is elinduló, a KRISZ székházában megvalósuló Új Nemzedék Központ működését és programjait.

A közgyűlés imaközösséggel záródott, ahol a jelenlévők kiscsoportokban imádkoztak református egyházunkért és a kárpátaljai ifjúsági munkáért.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük