TeSó blog fotókiállítás megnyitó

Nagyhét kezdetén, március 26-án újra megnyílt a TeSó blog fotókiállítása a KRISZpontban. A megnyitót Sipos József, a KRISZ elnöke igei üzenettel kezdte.

Ezután a TeSó blog főszerkesztője, Laskoti Zoltán emlékezett vissza néhány gondolatban arra, hogy miként jött az ötlet a fotópályázathoz.

A folytatásban Szilágyi Mátyás, Magyarország Beregszászi Konzulátusának vezetője köszöntötte az érdeklődőket, és biztatta őket a továbbiakban is az összefogásra és együttműködésre. A főkonzul úr hozzátette, hogy a képeket nézve nem amatőrök, hanem igazán tehetséges fiatalok munkáját látja. Végül, de nem utolsó sorban Nagy Béla, a Kárpátaljai Református Egyházkerület főgondnokának köszöntőjét hallhattuk, melyben azt kérte, emlékezzünk vissza, nem is olyan rég még semmije nem volt az egyháznak, csak egy nem túl nagy irodája Beregszászban. Ehhez képest ma a misszió szinte minden területén akad egy kis iroda vagy központ, melyek létrejöttéhez az Úr mindig kimunkálta a megfelelő segítséget, testvéri összegfogást. A főgondnok úr egy „új feltámadást” kívánt mindenkinek és áldott ünneplést, mely kívánságokhoz vendégeink is csatlakoztak. A fotókiállítás a továbbiakban is megtekinthető április 6-ig hétfőtől-péntekig minden nap 9:00-tól 17:00-ig.

További képekékért kattints IDE!