Mérce adventi kvíz-ifi délután

„Mert úgy szerette Isten a világot, hogy az Ő Egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz Őbenne,az el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” (János 3:16)

December 10-én, vasárnap hosszas készülődés után a Mérce alapszervezet tagjaival Isten kegyelméből megrendezhettük az utolsó programunkat az évben, az adventi kvíz- ifi délutánt. A délutánon 5 gyülekezet fiataljai vettek részt: Gát, Dercen, Izsnyéte, Fornos és nem utolsó sorban Beregrákos fiataljai, akik a helyi gyülekezet parókiáján vártak minket. Miután minden ifi megérkezett a helyszínre, a Mérce Band nyitotta meg a délutánt szolgálatával.

Számodra mit jelent az advent? Valójában mire is várunk adventkor? Az igazi ajándékok tényleg a fa alatt vannak, vagy mégsem? – ezekre a kérdésekre kerestük, és kaptuk is meg a választ Gulácsy Laura rákosi ifjúsági lelkész előadásában. Bár, a fiatalok félszegen válaszoltak a feltett kérdésekre, a nap végére, mindannyian megértettük, hogy Ki is valójában az IGAZI KARÁCSONYI AJÁNDÉK…

A délután hátralévő részében Darcsi Dévid, és Gelbics Nelli vetélkedőt vezetett az ifisek között. A játék első körében mindannyian megszívtuk, ugyanis szívószálak és egy pohár müzli segítségével gyűjthettünk pontokat. Ezután „Tabu” következett, ahol a helyi tiszteletes is beszállt a játékba, ezzel értékes pontokat szerezve Rákos csapatának. A harmadik körben a megszokottól kicsit eltérően törhettük a fejünket lufik durrantásával.  A negyedik körben a „Ledezodorozott luxus Moszkvics kisbusz slusszkulcs.” és más nyaka-tekert nyelvtörők kimondásával kellett megküzdenünk.  Végül az utolsó körben különböző szójátékok és találós kérdésekre kerestük a választ. A vetélkedő után a zsűri eredményt hirdetett. A nyertes csapatok természetesen nyereményben is részesültek. KRISZ-es énekes könyveket, társasjátékot, néhány könyvet a TeSó blog új kiadványából, valamint csokicsomagokat vihettek haza.

dav

Az alkalmat Svingola Genovéva bizonyságtétele zárta, illetve testi táplálékkal, szeretetvendégséggel is készültek a Beregrákosi gyülekezetben. Hálás köszönet mindazoknak, akik közreműködtek az esemény megszervezésében, illetve levezetésében. Az újabb áldott alkalomért pedig Istené legyen a dicsőség!

További képekért kattints IDE.

Biró Szintia