Tanítványképző akadémia 3.

Az elmúlt hétvégén március 24-25 között az Exodus Hungary harmadik tanítványképző akadémiájára került sor a KRISZpontban. Az alkalmon 8-10 fiatal vett részt.

Bogyó András és Jim Brown ezúttal is sok érdekességgel készült nekünk. Megtanulhattuk a leglényegesebbeket a mentorálásról, illetve az innovációról és annak fontosságáról az ifjúsági munkában. A képzés végére megállapítottuk, hogy Kárpátalján elég jól működik az ifjúsági munka csupán egy kicsit több céltudatosságra és áldozatkészségre lenne szükség. A sok motiváló előadás megindította a gondolatokat mindannyiunkban. Az egyik előadásban láthattuk, hogy mi, laikus ifi munkások a kis apróságokkal, amiket teszünk nagy munkát végzünk, csak néha nem látjuk az összképet. Szükség van ifjúsági munkásokra, különben egy generáció fog elveszni, a mi jelenlegi fiataljaink.
Szombat estére, fellelkesülve mondtuk el mindannyian, mi az amit kaptunk, amit hazaviszünk magunkkal. A legtöbben tudást, lelkesedést, szeretetet, még többet Krisztusból és remélhetőleg változást. A vezetők is elmondták, hogy azzal a tudattal térnek haza – van REMÉNY Kárpátalján. Amíg vannak tanítványok, és tovább adják másoknak az evangéliumot, addig van remény Kárpátalján!

Áldott hétvége és áldott három alkalom volt ez mindannyiunk számára. Reményeink szerint ősztől újraindul a tanítványképző akadémia és azok is eljönnek majd, akiknek az elmúlt alkalommal nem volt rá lehetőségük. Áldott legyen az ÚR ezért a hétvégéért. SDG!