Hitmélyítő hétvége

A Kárpátaljai Református Ifjúsági szervezet március 3-5 között megrendezte az idei év első hétvégéjét. Az alkalom a KRISZpontban zajlott, kicsit rendhagyó módon, ugyanis a cél most hitmélyítés volt.

Március 3.-án pénteken, néhány híján 20 fiatal érkezett Beregszász városába. Útjuk a főtéren keresztül vezetett, ahol nagyban zajlott a tavaszi borfesztivál, de a fiatalokat ez nem tartotta vissza céljuktól. Nem sokkal 5 után bele is vágtunk egymás megismerésébe játékok segítségével, majd vacsorával folytattuk, amit később fórumbeszélgetés követett. A beszélgetésekben felfedezhettük egymásban azokat a dolgokat, amelyek a felszín alatt vannak.

Másnap frissen újult erővel indultunk neki egy kis reggeli futásnak Beregszász városában, amit reggeli követett. Ezután hamar beindult a napunk: dicsőítettünk, majd a bibliaórákon megbeszéltük mit is jelent az áldás, mit tehetünk az áldásért. A délután folyamán részt vehettünk egy kis kiránduláson, Beregszász területén, és csodálhattuk azt a tájat, melyet a mi Istenünk alkotott. A napot egy hangulatos, gyertyafényes, dicsőítős, beszélgetős programmal zártuk.

Végül vasárnap, reggeli után könnyes búcsút vettünk egymástól, és mindenki elindult istentiszteletre. A hétvégén résztvevő 16-35 év közötti fiatalokkal egyet értettünk abban, hogy a továbbiakban is szükségünk lesz erre a kis közösségre, hogy egymás hite által épülhessünk. Így a hétvégének biztosan lesz folytatása a jövőben. Istené legyen a dicsőség azért, hogy ezt lehetővé tette számunkra!

képek: https://www.facebook.com/pg/kriszkriszkozosseg/photos/?tab=album&album_id=1546976212021540