Ráhangoló

2016 november 13. – án fiatalok gyűltek össze a balazséri református templomban. A gyülekezés oka a KRISZ Beregi Alapszervezetének első alkalommal megrendezett “Ráhangló” dicsőítő délutánja volt.

Az alkalom elején Nagy Szabolcs tiszteletes köszöntötte az egybegyűlteket. Ezután Balázs Antal tiszteletes nyitóáhítata következett. Az áhítat arról szólt, hogy Isten nem szereti a lélektelen istentiszteletet, illetve tisztázta a különbségeket a dicsőítés és az éneklés között. Továbbá felhívta a figyelmet arra, hogy mennyi sok dologért adhatunk hálát Istennek.

Az alkalmat a FRIGY Band (Főiskolai Református Gyülekezet) kezdte. Ezután következett az UREGY (Ungvári Református Egyetemi Gyülekezet), majd a sort a Laudis folytatta. A dicsőítő délutánt pedig a KRISZ Együttes zárta. A zenekarok közti szünetekben irodalmi blokkok töltötték ki a fennmaradt időt.

Miután az utolsó zenekar is befejezte a szolgálatot, Maksai Attila tiszteletes, a KRISZ Beregi Alapszervezetének elnökének zárszavait hallottuk, amiben szót ejtett az alapszervezett megalakulásáról, biztatta a fiatalokat az alapszervezethez való csatlakozásra, illetve megköszönte az együtteseknek a fellépést. Ezek után pedig szeretetvendégségre vártak minket a balazséri Béthel konferencia központban.

Ezúton is szeretnénk megköszönni az együtteseknek, akik felléptek és a fiataloknak, akik eljöttek, hogy lehetővé tették ezt a délutánt. De legfőképpen nagyon hálásak vagyunk az Istennek, amiért megáldotta az alkalmat.

Gönczy Anna

Képek IDE kattintva!