Tovább a kijelölt úton

2016 február 13-án a KRISZ közgyűlését tartotta közel 40 KRISZ tag jelenlétében. Ezen a napon nagy felelősség hárult a jelenlévő tagokra, mert az egy éves ciklus leteltével újból választások következtek.

„Készségesen áldozok neked, magasztalom neved, Uram, mert jó vagy.” /Zsoltárok 54,8/ –ezzel az igével nyitotta a szervezet elnöke az alkalmat, s felhívta a figyelmet arra, hogy rendkívül fontos az odaszánás és az Istenben átélt lelkiség úgy most, ahogy 14 évvel ezelőtt is az volt – a KRISZ megalakulásakor. Ezt követve az elmúlt programok áldásairól, néhány alkalom átstrukturáltságáról is szó esett, s az elnökség számára az egykor megfogalmazott alapelvek előtérbe helyezésével a legfőbb cél továbbra is a fiatalok Istenhez való vezetése.59c894fa-e924-43c0-a433-d41bd551c1e4

A megjelent alapszervezeti delegáltak elnököt, alelnököt, főtitkárt és választmányi tagokat választottak. A 2015-ös évet tekintve a feljebb említett első három tisztségviselő megválasztásában nem történt változás, a megnevezett státuszokat továbbra is Sipos József, Pataki Gábor és Kiss Bertalan tölti be. A választmányi tagság azonban megújult, és így ezt a testületet az alapszervezeti elnökök mellett a megyei delegáltak képzik.

Az idei közgyűlés a hálatelt szívű visszatekintés és a még gyümölcsözőbb jövő reménységének szellemiségét hordozta magában.

Legyen az Isten áldása a szervezet munkáján!

Baranyi Eszter

Harangláb

 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük