A Tóháti KRISZ Alapszervezet tisztújítása

A Kárpátaljai Református Ifjúsági Szervezet Tóháti Alapszervezetében soros tisztújító közgyűlésre került sor 2016. január 31-én Csonkapapiban a havonta megrendezésre kerülő imaközösségi alkalom keretein belül. Az elnöki tisztség megüresedett helyét a jövőben Keresztyén Károly, csonkapapi segédlelkész tölti majd be. A gyűlés jelenlévő tagjai egyhangúan hozták meg e döntésüket.

Az alapszervezet pénztárosa továbbra is Csengeri Ágnes maradt. A jegyzői tisztségben, ugyancsak változás nélkül, Baranyi Eszter szolgál majd, programfelelős-koordinátorként pedig Pataki Gábor segíti az alapszervezet gördülékeny működését.

A KRISZ az elmúlt években fontosnak tartotta, hogy megerősítse és kibontakoztassa az alapszervezeti munkát. Először a tóháti térség alakult meg 2009-ben. Évente több lelki és az ifjúságot megmozgató egyéb rendezvény, szolgálat fűződik ehhez a közösséghez. Ilyenek például a konfirmandus- és ifjúsági hétvégék, sportrendezvények, bál és egyéb különleges programok. A közös szolgálat sikere elsősorban a rendszeres imaközösségi alkalmakon, a közös szolgálatokban, valamint a helyi ifjúsági munka mellett való elkötelezettségben rejlik.

Bízunk benne, hogy ez a folyamat folytatódik ezután is és Isten áldása lehet ezeken a szolgálatokon!

-tóhát-

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük