Tóháti munkatársképző

A Tóháti Alapszervezet munkatársi gárdája még alig érkezte kipihenni a szilveszteréj élményeit, de a kaszonyi kastély már újból szélesre tárta kapuit előttük. Január 4-én ifj. Csomós József látogatott el

“huszonegynéhány” fős csapatunkhoz, hogy egy teljes napon keresztül mélyre ásson és betekintést engedjen a vezetés művészetébe.

A nap első részében megismerkedtünk a komfort-, tanulási- és pánikzóna elmélettel, így jobban ráláthattunk erősségeinkre és gyengeségeinkre. A kiadós ebéd után egy órán keresztül geomagot építettünk mágneses pálcikákból és golyókból, aminek folyamata mindannyiunk személyiségéről elárult egy-egy kis titkos igazságot. A következő blokkokban úgy elméleti, mint gyakorlati módon is megérthettük az alkalomra való felkészülés néhány kulcsfontosságú tényezőjét, az esedékes akadályok kikerülését vagy sikeres átugrását.

A munkatársképző segítségünkre volt abban,hogy más megközelítésből vizsgáljuk meg szolgálatunkat, rájöjjünk, hol hibáztunk eddig, és milyen módszereket használva lehetünk jobb és sikeresebb vezetők ésmunkatársak.

Isten áldja a szervezők és közreműködők munkáját!

Baranyi Eszter

További képek IDE kattintva!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük