Ifjúsági csendesnap Haranglábon

Isten nevet! –csendesdélután Haranglábon
2015 október 10-én a haranglábi templomban gyülekezett össze mintegy nyolc község fiatalsága. A Tóháti KRISZ Alapszervezet ifjúsági csendesdélutánt rendezett, és ez szolgáltatta ezen a szombaton a célközönség délutáni programját. Az alkalom a „Lehet-e klassz a keresztyénség?” kérdéssel foglalkozott. A leghitelesebb választ csak saját életünkkel adhatjuk meg, de a szolgálattevők szavaikkal és dalaikkal tettek erről méltó tanúbizonyságot.

A program kezdetén Pataki Gábor nyitóáhítatában hangolta rá a hallgatóságot a keresztyén öröm témájára egy nehémiási igével: „Ne bánkódjatok, mert az ÚR előtt való öröm erőt ad nektek!”  Énekléses átvezetéssel Keresztyén Károly Isten nevet! című előadása mosolyogtatott meg minket több ízben. Említésre kerültek Isten humorérzékről tanúskodó példák a Bibliából, az egészséges poénok előnyei, valamint a túlzások veszélyei is. Fotók elevenítették fel a KRISZ-es rendezvények vidámsággal teli élményeit, és ezek is a keresztyénség „klasszságát” erősítették meg.  Ezt követően a Tóháti KRISZ Alapszervezetét és annak programjait mutatta be Pataki Gábor egy PowerPointos prezentációval, ami kedvet adhatott a jelenlévő fiataloknak arra, hogy csatlakozzanak a szervezethez és vegyenek részt egyre több alapszervezeti programon.

A haranglábi gyülekezet szeretetvendégséggel látta a társaságot, s elfogyasztása után a FRIGY Band koncertje következett, amely tagjai megindító vagy talpra- és tapsra buzdító énekekkel tettek bizonyságot. A programot Barta Ferenc által tartott evangelizáció zárta, ami ezt a fő üzenetet adta át: érdemes boldognak lenni, örülni és nevetni, mert a mi Istenünk Krisztusban örökre szóló okot biztosított erre. Képek ide kattintva!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük