Konfirmandus Focikupa 2015.

2015 tavaszán immáron hetedik alkalommal újból megrendezésre került a KRISZ Konfirmandus Futballkupája.Az esemény nevéből adódóan erre az alkalomra református gyülekezeteink konfirmandus oktatásában résztvevő fiataljai nevezhetnek.Az idei tornára 24 csapat jelentkezett 26 gyülekezetből csapatonként 8-10 fiatal részvételével.
A torna selejtezőkkel kezdődött, ahol is négy különböző helyszínen (Beregszász, Gát, Makkosjánosi,
Tiszaújlak) március és április folyamán selejtezőnként hat csapat mérkőzött meg egymással a továbbjutásét a döntőbe. Minden egyes selejtezőből két csapat juthatott tovább a döntőbe pontozás alapján.
A torna döntője május 16.-án, Makkosjánosiban került megrendezésre, ahol Asztély-Búlcsú, Badaló,
Csongor, Dercen, Nagybereg, Nagypalád, Tiszakereszúr-Tiszaújlak, Zápszony vettek részt.A döntő első körében sorsolás alapján két csoportban mérkőztek meg egymással a csapatok, ahol is csoporton belül mindenki játszott mindenkivel. A második körben először a csoport másodikok mérkőztek meg a harmadik helyért. Csoport másodikként végzett Nagypalád és Nagybereg csapata, és szoros küzdelem árán vágül Nagybereg végzett a harmadik helyen.Végül a csoportelsők: a Badalói és Zápszonyi Református Gyülekezetek csapatai. Focikupa első helyéért mérkőztek meg, ahonnan is a Zápszonyi Csapat került ki győztesen, így Ők vihették haza a vándorserleget, amiért jövőre-ha Isten engedi – újra indul a küzdelem.

Képek itt: Facebook

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük