Angol hét

Nekünk az Angol hét a Riviéra

A KRISZ heteknek hála, senkinek sem kell magányosan töltenie a nyarat otthon, hiszen megannyi lehetőség közül válogathat! Így negyven egynéhány fiatal július 14-19. között egy újabb angol héten vehetett részt, ezúttal Beregen.

Az angol heteknek már múltja van itt, Kárpátalján. Több éve Írország különböző pontjairól lelkes emberek gyűlnek össze, akik erőt és energiát nem kímélve jönnek, hogy egy héten keresztül foglalkozzanak kárpátaljai fiatalokkal.

Egyéves kihagyás után már rengetegen várták, mit is hoz magával az újabb angol nyelvű tábor, és természetesen senki sem csalódott. A nap során mindenre jutott idő: interaktív órákra, áhítatra, sport-vetélkedőkre, kézimunkára, közös zenélésre, vagy épp éjszakába nyúló beszélgetésekre. Esténként pedig a tábortűznél letelepedve hallgathattunk meg egy-egy bizonyságtételt, énekelhettünk, vagy érdekes csapatépítő játékokban vehettünk részt. Természetesen a már hagyománnyá vált magyar-, illetve ír est sem maradhatott el. Idén a húsvéti hagyományainkat igyekeztünk bemutatni ír testvéreinknek. A magyar est után szem és ruha sem maradhatott szárazon, de az ír csapat mosolyogva fogadta az összes vízzel kapcsolatos megpróbáltatásunkat:)

Az angol hét több szempontból is hatalmas lehetőség egy kárpátaljai fiatal számára. Elsősorban alkalma nyílik rá, hogy egy héten keresztül angol anyanyelvű közegben mozogjon, megismerjen egy másik kultúrát, másrészt pedig, mindezt keresztény légkörben teheti meg, ahol mind az angol, mind a magyar csapat szívesen osztja meg hitét és tapasztalatait Istenről.

Remélem, hogy még sok angol héten vehetünk részt, ezért bíztatom azokat, akik idén esetleg lemaradtak a táborról, ne habozzanak, és jöjjenek el jövőre, felejthetetlen élmény lesz!

Marofejeva Nelli

További képek ITT !

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük