KRISZ konfirmandus focikupa

Idén tavasszal immáron hatodik alkalommal került megrendezésre a KRISZ Konfirmandus focikupája. A tornára 22 konfirmandus csapat jelentkezett Badaló, Beregszász, Beregújfalú, Nagybereg, Tiszaújlak, Tiszakeresztúr, Beregrákos, Csongor, Dercen, Fornos, Kisbégány, Bótrágy, Csonkapapi., Kisdobrony, Som, Zápszony, Csetfalva, Forgolány, Mezővári, Nagypalád és Nagymuzsaly református gyülekezeteiből.

Az elődüntők 4 fordulóból álltak, ahol is az első március 22-én került megrendezésre Beregszászban, a második és a harmadik március 29 lett megtartva Mezőváriban és Gáton, a negyedik elődöntő pedig Április 5.-én Mezőkaszonyban ment végbe. Minden elődöntőből két csapat ment tovább az április 12.-i Beregszászban megrendezésre kerülő döntőbe pontozás alapján. Név szerint: Nagybereg, Beregújfalú, Nagypalád, Mezővári, Dercen, Fornos, Kisbégány és a Zápszonyi csapat.

A döntő már egyenes kieséses szakasza volt a tornának, ahol is sorsolással dőlt el, kik játszanak egymás ellen az első fordulóban. Nagy küzdelmek árán a döntőben végül a Zápszonyi és a Beregújfalúi konfirmandus csapat mérkőzött meg az első helyért, ahol is a Beregújfalúi csapat bizonyult jobbnak, így végül Ők vihették haza a KRISZ konfirmandus focikupa vándorkupáját. A harmadik helyért a Nagyberegi és a Nagypaládi csapat küzdött, amit a Nagyberegiek nyertek meg, így Ők végeztek a harmadik helyen.

További képek  a galériában, ITT !

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük