KRISZ TINI-hét Aklihegyen

KRISZ TINI-hét Aklihegyen a TIBorKA szervezésében.
Idén is megszervezésre került a 16 éven aluli fiatalok számára felkínált táborozási lehetőség:a KRISZ TINI-hét,Balazséron és Aklihegyen. Ezek a táborok nagyszerű lehetőséget nyújtottak a fiatalok számára a pihenésr, a szórakozásra és elsősorban arra, hogy egy hetet Isten igéje közelében tölthessenek el.

Hála az Úrnak, nagyon sok fiatal élt is ezzel a lehetőséggel.
A frissen alakult TIBorKA(Tisza-Borzsa közi)KRISZ Alapszervezet Aklihegyre várta a táborozni vágyó fiatalokat.A közel 70 fős összegyűlt fiatalság a lelkészek és vezetők segítségével egész héten a szeretet témakörét járták végig.Az egy hét alatt érintettük többek között a haza,a család és felebarát szeretetét,valamint Isten irántunk való szeretetét.A különböző színes előadásokat csoportbeszélgetések követték,  ahol mégjobban kilehetett tárgyalni az adott témát személyes gondolatokkal vagy élménymegosztásokkal fűszerezve. Az ebéd utáni szabadidőben aztán többféle szabad foglalkozásokban lehetett részt venni. A társasjátékok, vagy akár a  futball lehetősége mind nagyszerű alkalmak voltak arra, hogy a táborlakók még jobban összebarátkozzanak és megismerjék egymást.A vacsora után pedig minden este evangélizációs alkalmakra  gyűltek össze a fiatalok. Az igehirdetők Isten szeretetét hirdették  és hívogattak mindenkit megtérésre.És Istennek hála a hétvégére nagyon sok fiatalban kimunkálta változást,nagyon sok fiatalt érintett meg az ige és döntötték el hogy szeretnének új életet kezdeni.A tábor lelkésze Sipos József tiszteletes csendes beszélgetésekben és sok imában indította útjukra a megtért fiatalokat.
A szombat napi reggeli után pedig szobatakarítás, emlékfotózkodás, majd pedig a könnyes búcsú következett. Sokaknak új élettel, új barátokkal. De egy biztos,mindenki felejthetetlen élményekkel hagyta el az aklihegyi tábort.

 

Szilvási Gábor

 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük