KRISZ konfirmandus focikupa

Idén tavasszal immáron hatodik alkalommal került megrendezésre a KRISZ Konfirmandus focikupája. A tornára 22 konfirmandus csapat jelentkezett Badaló, Beregszász, Beregújfalú, Nagybereg, Tiszaújlak, Tiszakeresztúr, Beregrákos, Csongor, Dercen, Fornos, Kisbégány, Bótrágy, Csonkapapi., Kisdobrony, Som, Zápszony, Csetfalva, Forgolány, Mezővári, Nagypalád és Nagymuzsaly református gyülekezeteiből.

IMG_20140412_124053Az elődüntők 4 fordulóból álltak, ahol is az első március 22-én került megrendezésre Beregszászban, a második és a harmadik március 29 lett megtartva Mezőváriban és Gáton, a negyedik elődöntő pedig Április 5.-én Mezőkaszonyban ment végbe. Minden elődöntőből két csapat ment tovább az április 12.-i Beregszászban megrendezésre kerülő döntőbe pontozás alapján. Név szerint: Nagybereg, Beregújfalú, Nagypalád, Mezővári, Dercen, Fornos, Kisbégány és a Zápszonyi csapat.

IMG_20140412_124012A döntő már egyenes kieséses szakasza volt a tornának, ahol is sorsolással dőlt el, kik játszanak egymás ellen az első fordulóban. Nagy küzdelmek árán a döntőben végül a Zápszonyi és a Beregújfalúi konfirmandus csapat mérkőzött meg az első helyért, ahol is a Beregújfalúi csapat bizonyult jobbnak, így végül Ők vihették haza a KRISZ konfirmandus focikupa vándorkupáját. A harmadik helyért a Nagyberegi és a Nagypaládi csapat küzdött, amit a Nagyberegiek nyertek meg, így Ők végeztek a harmadik helyen.

További képek  a galériában, ITT !

Ezek is érdekelhetnek....